Mijn koninklijke minnaar

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

mijn-koninklijke-minnaarProfessor Herman Somers, een gereputeerd historicus aan de Leuvense universiteit, en zijn zoon Matthias, een gerechtelijk patholoog, hebben een gezamenlijke hobby: misdaadromans schrijven. Onder het pseudoniem Veronika Winter publiceren ze een succesvolle politiereeks met de eigenzinnige commissaris Perceval in de hoofdrol.
Als Somers voor een nieuw boek de geheimzinnige dood van koning Albert I tachtig jaar geleden onderzoekt, ontmoet hij in Berlijn een bloedmooie maar mysterieuze vrouw. Hoe meer zijn werk echter vordert, hoe meer demonen uit het verleden hij weer wakker lijkt te maken. Somers wordt zelfs met de dood bedreigd en moet vluchten. Tot die mysterieuze vrouw weer opduikt, zijn hele leven compleet overhoophaalt en niets nog is wat het lijkt.

Willy Bogaerts (1947) was werkzaam in de banksector en is nu zelfstandig ondernemer. Samen met zijn zoon Steven vormt hij het schrijversduo Bogaerts, bekend van hun reeks misdaadromans rond commissaris Bottu, die zich afwisselend afspelen in Leuven en aan de Belgische kust. Mijn koninklijke minnaar is zijn eerste boek waarin hij de realiteit van een spraakmakend gerechtelijk onderzoek en een fictieve actie mengt tot een intrigerend geheel.

Mijn koninklijke minnaar is een Nederlandstalig boek, 379p., aangeboden op papier als roman en in geoptimaliseerd Kindle-ebook-formaat. (Uitgegeven door Houtekiet)

Auteur: Willy Bogaerts
Genre : Faction/Thriller
Aanbevolen verkoopprijs boek: 21,99
Aanbevolen verkoopprijs ebook: 15,99

Koop boek via Bol.com 

bol-com-logo