Mijn Koninklijke Minnaar

Professor Herman Somers, een gereputeerd historicus aan de Leuvense universiteit en zijn zoon Matthias, een gerechtelijk patholoog, hebben een gezamenlijke hobby. Onder het pseudoniem Veronika Winter publiceren ze los van hun wetenschappelijk werk een succesvolle politiereeks met de eigenzinnige commissaris Perceval in de hoofdrol.
Tijdens het schrijven van een boek waarin Somers die commissaris de geheimzinnige dood van een Belgische koning tachtig jaar geleden opnieuw laat onderzoeken, ontmoet hij in Berlijn een beeldmooie maar mysterieuze vrouw. Hoe meer het boek echter vordert, hoe meer het demonen uit het verleden weer wakker lijkt te maken. Somers wordt zelfs met de dood bedreigd en moet vluchten.
Tot die mysterieuze vrouw weer opduikt, zijn hele leven compleet overhoop haalt en niets nog is wat het lijkt.

“Mijn Koninklijke Minnaar” is een Nederlandstalig e-boek, 352p., aangeboden in geoptimaliseerd Kindle-ebook-formaat.  

Auteur: Willy Bogaerts
Genre : Historische thriller
Aanbevolen verkoopprijs: 15,99-

Koop ebook op Amazon

Willy Bogaerts (1947) was werkzaam in de banksector en is nu zelfstandig ondernemer. Samen met zijn zoon Steven vormt hij het schrijversduo Bogaerts, bekend van hun reeks misdaadromans rond commissaris Bottu, die zich afwisselend afspelen in Leuven en aan de Belgische kust. Mijn koninklijke minnaar is zijn eerste boek waarin hij de realiteit van een spraakmakend gerechtelijk onderzoek en een fictieve actie mengt tot een intrigerend geheel.