Salaam, mijn naam is Mohammed

Mohammed is 13 jaar. Hij is intens op zoek naar zichzelf. Net een ui, waar hij laag na laag ontdekt. Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Wat wil ik worden? Wat is mijn toekomst?
Uitsluiting en conflict vormen de rode draad in Mohammed’s leven. Wanneer de context vervaagt, de omgeving geen steun geeft, worden misverstanden bedreigingen. Mohammed zoekt manieren om zijn problemen aan te kunnen, maar krijgt hij voldoende empathie en aandacht om de moeilijke weg aan te kunnen?
Het verhaal wordt onderbroken door 10 dromen over universele thema’s. Angst, liefde en verdriet. Illustraties helpen je mee de dromen beleven.

Lieven Vanhoutte is sociaal pedagoog op rust. Hij schreef eerder “Kleine verhalen over solidariteit” en “Overleven in Palestina“. Vanuit zijn educatief vrijwilligerswerk met de Belgisch-Marokkaanse gemeenschap schreef hij “ Salaam, mijn naam is Mohammed”

Salaam, mijn naam is Mohammed is een Nederlandstalig e-boek, 73p., aangeboden in geoptimaliseerd Kindle-ebook-formaat. 

Auteur: Lieven Vanhoutte
Genre : Non-Fictie
Aanbevolen verkoopprijs: 1 EUR

Koop ebook op Amazon

Leuk om weten: af en toe maakt de auteur het boek hélémaal gratis. Wie weet heb jij vandaag geluk! Volg onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de promoties.