Kampioenenmoorden bij Mijn gedacht

‘Kampioenenmoorden bij ‘Mijn gedacht’ is de veertiende politiethriller in de reeks ‘Somers en De Winter’.

Harrie Bats, garçon bij ‘Mijn gedacht’, de brasserie op de terreinen waar vroeger de opnames van F.C. De Kampioenen plaatsvonden, wordt vermoord teruggevonden aan het kerkhof van Ranst.

Wanneer enkele dagen later op dezelfde plaats het lijk gevonden wordt van Ronny Thoelen, die op dezelfde manier is vermoord als Bats, lijkt de zaak alleen maar ingewikkelder te worden. Ronny Thoelen en Harrie Bats hadden namelijk vroeger samengewerkt als garçon in ‘De Lekpot’, een taverne in Deurne.

Bij navraag bij de politie van Antwerpen blijkt dat die ‘De Lekpot’ definitief gesloten hebben wegens verhandelen van drugs. Wanneer even later ook nog enkele personen ‘in beeld’ komen, die padel- en/of golfkampioen zijn en spelen op de terreinen bij ‘Mijn gedacht’, is het duidelijk dat Somers en De Winter in die omgeving op zoek moeten gaan naar de moordenaar(s).

Dit boek is een Nederlandstalig e-boek, 273p., aangeboden in geoptimaliseerd Kindle-ebook-formaat. Dit is een boek van een serie, maar kan perfect afzonderlijk gelezen worden.

 

Auteur: Ludo Geluykens

Genre : Thriller

Aanbevolen verkoopprijs: 9,90 EUR

Koop ebook op Amazon