Valse beloftes

“Valse beloftes” is de dertiende politiethriller in de reeks ‘Somers en De Winter’. Staf Mertens, de directeur van het bankkantoor BNP Paribas Fortis aan de Mechelsesteenweg in Lier, woont met zijn vrouw Brigitte Van Cauwenbergh in de Elzenlaan in Lier. Op paaszondag, nadat ze naar de paasviering geweest zijn, worden ze thuis overvallen door drie gangsters. De gangsters binden Brigitte vast op een stoel en nemen Staf mee naar het bankkantoor waar hij gedwongen wordt om de kluis te openen. Daarna wordt Staf ook vastgebonden en verdwijnen de gangsters.
Enkele dagen later wordt Vera Brandts thuis, in de Marnixdreef in Lier, vermoord terwijl haar man, Mark Spoelders, eigenaar van een meubelzaak, in de loge van S.K. Lierse naar het voetbal kijkt. Somers en De Winter moeten uitzoeken of beide zaken met mekaar te maken hebben. Tijdens het onderzoek vallen nog slachtoffers.

Valse Beloftes is een Nederlandstalig e-boek, 190p., aangeboden in geoptimaliseerd Kindle-ebook-formaat. Dit is het 13e boek van een serie, maar kan perfect afzonderlijk gelezen worden.

Auteur: Ludo Geluykens
Genre : Thriller
Aanbevolen verkoopprijs: 9,90 EUR

Koop ebook op Amazon