Uitgeven via BoekBoek, hoe werkt dat?

Uitgeven kan iedereen. Zeggen ze. Een goéd ebook uitgeven is echter een kunst. Een roman mooi op papier krijgen ook. Als auteur wil je je ook bezig houden met wat belangrijk is, je manuscript. Daarom is er BoekBoek: een project van auteurs voor auteurs wat zorgen uit handen neemt.

BoekBoek als expert

Je neemt zelf de touwtjes in handen en focust op wat belangrijk is: jouw manuscript. Daarna helpen wij je met

 • de verkoop van jouw ebook voor de prijs die jij wil. (onze missie)
 • eventueel het uitgeven van jouw papieren boek in samenspraak. (een bijkomende extra service op maat)

Focus nu op wat belangrijk is:

 1. Jij levert in 5 minuten en in alle vertrouwen jouw manuscript aan, in het formaat van jouw favoriete tekstverwerker.
 2. Elk manuscript is uniek, dus we geven je met alle plezier een persoonlijke inschatting van het nodige werk.
 3. De experten van BoekBoek bekijken jouw manuscript en geven je feedback, zonder enige verplichting.
 4. Kies je voor een ebook? Dan maken wij van jouw manuscript een ebook, volgens de standaarden zoals het hoort. Lever je zelf een cover aan, of vertrouw je op ons? Het kan allemaal!

Gaan wij samen van jouw ebook een succes maken?

BoekBoek maakt jouw ebook voor een eerlijke prijs

BoekBoek maakt voor jou een prijs op maat, met duidelijke richtprijzen. Eens je akkoord bent, betaal je makkelijk via overschrijving, zonder verrassingen.

We rekenen immers enkel heel transparant onze werkuren aan:

 1. omdat je zelf de redactie deed van je manuscript,
 2. en je rechtstreeks de royalties/vergoedingen (=opbrengst) ontvangt van jouw ebook via onze partner Amazon,
 3. betaal je bij ons énkel wanneer wij werk voor jou moeten leveren.

Eenvoudig en transparant! De opbrengsten van het ebook, da’s rechtstreeks voor jou, zonder tussenkomst van BoekBoek!

 • default-largeEen ebook ‘standaard publicatie’:  149,99 EUR (BTW incl.)

  • een typische roman: een manuscript van maximaal 300 A4’tjes in je favoriete tekstverwerker, doorlopende tekst zonder foto’s erin, grafieken of tabellen. (dit zijn max. 100.000 woorden)
  • Meestal zijn dit literaire werken, romans, thrillers of algemene (non)fictie, maar dit kunnen ook white papers of business-gerelateerde werken zijn .
 • Een ebook ‘aangepaste publicatie’: Prijs op maat 
  • op basis van jouw manuscript kijken we naar een passende oplossing. Al wat niet in het vorige rijtje past, daar zoeken we hier een oplossing voor. Soms maak je immers gebruik van foto’s in de tekst, of wil je met tabellen iets aantonen, of is elk hoofdstuk voorzien van een mooie illustratie.
  • Meestal zijn dit werken die beelden in teksten verwerken, tabellen toevoegen of beroep doen op geïntegreerde multimedia zoals video en/of audio. Vaak komt hier ook een ander formaat bij kijken. Maar daarom zijn we er, met expertise voor jou. 


Inbegrepen is steeds:

 • aanmaak van het ebook in epub- of Amazon Kindle-formaat,
 • voorstel van een cover op basis van een passend rechtenvrij beeld waar nodig,
 • advies hoe dit boek te verkopen via ons partnership met Amazon en/of op je eigen website.
 • En onthou: jij bepaalt de verkoopprijs van jouw ebook!

 

Waar komen deze kosten vandaan? De kosten die je bij BoekBoek eenmalig betaalt zijn puur de kosten om jouw e-boek aan te maken. Immers, wij gaan niet zomaar ‘snel snel’ automatisch je manuscript omzetten naar een ebook, maar hier komt veel ‘handwerk-met-kennis’ aan te pas. Je betaalt letterlijk “de werkuren”. Waarom doen we dit zo? Enkel zo kunnen we je kwaliteit garanderen, door onze experten jouw manuscript te laten omzetten. Elk boek is immers anders, met eigen noden…, even uniek als de schrijfstijl van de auteur!

BoekBoek geeft je alle vrijheid

 • BoekBoek vraagt géén exclusiviteit. Terwijl wij -voor jou- een ebook aanmaken, mag jij met alle gemak ook jouw boek in papier uitgeven bij een andere uitgever van jouw keuze. Het ene ondersteunt het andere. Samen groeien we. BoekBoek breekt met alle regels & geeft je topadvies. Praten kost niets.
 • BoekBoek levert jou je ebook af, klaar om dit te vermarkten op de manier die jou het beste past. Zelf willen we dit gerust ook (helpen) online te plaatsen, of tonen we het met trots op onze website. Zo zie je de portfolio van ebooks van Vlaamse makelij. 
 • BoekBoek kan advies geven voor welke prijs je best een ebook aanbiedt. Echter, jij bent 100% vrij te kiezen voor welke prijs je jouw ebook verkoopt. Wij wensen geen enkel deeltje van de inkomsten.

Al wat netto op jouw ebook verdiend wordt, is voor jou! BoekBoek wenst géén deel van de kost.

Contacteer BoekBoek vrijblijvend

BoekBoek helpt jouw ebook verkopen met alle inkomsten voor jou!

Voor de verkoop van onze ebooks werken we met Amazon. Waarom?

 1. amazon-logoAmazon heeft een heel groot bereik & de applicaties om ebooks te kopen en te lezen zijn er op alle toestellen: je hebt de Amazon Kindle, maar ook de Kindle Apps. Zo kan de auteur zélf de beveiliging proeven van zijn ebook.
 2. Amazon zorgt dan, rechtstreeks met de BoekBoek Auteurs, voor de afrekening, met een opbrengst tot wel zelfs 70% voor ebooks volgens de Amazon-regels.
 3. We helpen onze auteurs de weg te vinden om online boeken te verkopen. De 1e stappen zetten zijn immers altijd de moeilijkste, en we zijn trots te mogen zeggen dat we het vertrouwen van vele auteurs al mogen hebben. Met dank aan Amazon kan dit ook in alle veiligheid.
 4. Jij kan de verkoopprijs van je ebook vrij bepalen. Wij geven enkel advies, jij bent de baas. Jij bepaalt immers hoeveel je wilt verdienen.

Wil je gratis je ebook verspreiden? Dan zorgen we zélf voor de hosting van jouw Kindle-ebook op ons eigen platform! Amazon biedt deze mogelijkheid namelijk niét aan, maar voor alles is een oplossing bij BoekBoek.

Contacteer BoekBoek vrijblijvend

Kwaliteit!

BoekBoek staat ook garant voor de juiste kwaliteit voor een menselijke prijs. Daarom aanvaard je als auteur de Algemene Voorwaarden van BoekBoek, eigenlijk regels van gezond verstand: “Je zal zelf eigenaar zijn van jouw werk en ook achter de inhoud staan”. Zo staan we garant voor een kwaliteitsproduct voor de lezer, maar ook alle respect voor de auteur. En zo weet iedereen wat hij voor zich krijgt. Een lezer hérkent immers kwaliteit, en waardeert dat. Eenvoudig, niet?

Uitgeven op papier?

default-customEen aangepaste publicatie in druk: Prijs op maat 

Dat kan ook. We zorgen voor een service op maat. Op eenzelfde eenvoudige manier lever je ons het manuscript aan, en dan gaan we met je in dialoog. Daar elk project uniek is, geven we je ook transparant alle informatie mee, geldig voor jouw specifieke situatie. Stuur ons een mailtje, en kijk wat BoekBoek voor je kan betekenen.

Contacteer BoekBoek vrijblijvend

 

bol-com-partner-website