Jouw boek uitgeven op papier? Wat doe ik best?

default-customEen papieren boek, is dat nog van deze tijd? “Jawel!” is het antwoord. In een tijd waar ebooks “the next big thing” zijn, heeft het traditionele boek nog altijd zijn plaatsje. Het is een vorm van genieten geworden, een vorm van luxe, prettig én betaalbaar.

Als auteur is het altijd zo leuk om je neus in een versgedrukt boek te steken. Ruik, voel, ervaar. Samen met een ebook jouw boek uitgeven is een logische stap. Je hebt dan een aantal keuzes, waarin “Self Publishing” een optie lijkt te zijn. Dat is het echter niét. Er zit immers méér achter een boek dan je denkt. Dat zelf uitzoeken is een hele klus. Verder zijn er 1001 opties…

Daarom heb je een niet-traditionele uitgeverij zoals BoekBoek, die je bijstaat met raad en daad, én je scherpe prijzen kan voorstellen, terwijl we de natuur nog respecteren tegelijkertijd.

Geloof ons niet zomaar op ons woord, maar vraag het aan ons. Vraag wat op je lever ligt, stel ons jouw plan van aanpak voor én hoe jij het ziet. Samen vinden we wel de geknipte oplossing.

Contacteer BoekBoek vrijblijvend