Epub ebooks lezen

Epub lezen op een e-reader

amazon-kindleHet leuke aan EPUB is dat het alom gerespecteerde standaard is. Loop gerust je lokale FNAC of andere tech-winkel binnen, en ze hebben héél veel e-readers waar je EPUB optimaal op kan lezen. Merken zoals Sony, Kobo,… maken niet anders dan deftige readers. Je kan ze vaak verbinden aan je computer en het ebook er gewoon opslepen alsof het een externe schijf was, of je surft gewoon met je e-reader via internet naar BoekBoek en download rechtstreeks jouw favoriete EPUB. Lekker makkelijk.

Epub lezen op je iPhone

Je hebt al een smartphone in je zak zitten, en het is een iPhone? Op dat moment kan je gratis de iBooks-app downloaden. Deze leest probleemloos het epub-formaat. Daarmee heb je het gebruiksgemak van jouw iPhone dat je gewoon bent & heb je in 1 klik toegang tot het een hele reeks extra boekformaten. Je download gewoon de EPUB van BoekBoek, opent het in iBooks en… klaar!

appstore

Epub lezen op je Android toestel

Grote fan van Android? Ook hier lees je in alle gemak een ebook op! Dankzij de hele reeks aan epub-Apps voor Android heb je al snel een app’je voor epub-e-boeken te lezen. Gratis downloaden van Google Play & daar lezen we al snel Kindle-boeken! Een van deze apps die we vonden om standaard epub te lezen is “Moon Reader”. Niet de beste, maar wel gratis.

google-play