Kindle ebooks lezen

Amazon KindleKindle ebooks lezen is echt een plezier & lekker makkelijk! Het is met goeie reden dat Kindle het meest gekende formaat is in de e-boekenwereld.

Je hebt de keuze uit een heuse e-reader wat het gevoel van een papieren boek imiteert, of je kan ebooks lezen via jouw smartphone of tablet met een handige app. Welke oplossing je ook kiest, je kiest voor urenlang leesplezier op een manier die je het beste past. Je hoeft deze stap immers maar 1 keer te doen, nadien staat alles al klaar bij je volgende ebook dat je toevoegt!

Kindle ebooks lezen op je iPhone of iPad

ipad-lezen-spelen-werkenJe hebt al een smartphone in je zak zitten, en het is een iPhone? Je koos voor een iPad als tablet?

Op dat moment kan je gratis de Kindle-app downloaden. Daarmee heb je het gebruiksgemak van jouw Apple toestel dat je gewoon bent & heb je in 1 klik toegang tot het hele Kindle universum, ook dat van BoekBoek. Lekker makkelijk. Download nu gratis de Kindle-app via de Apple App Store.

app store voor apps om Kindle ebooks te lezen

Amazon Kindle e-reader

Amazon Kindle e-reader om ebooks op te lezenJouw e-boek lezen zoals Amazon het bedoelde: de Amazon Kindle is het toestel wat mensen die graag boeken verslinden kopen omdat het zo makkelijk is! Met e-Ink gaat de batterij ook superlang mee! Ideaal voor die lange vlucht naar verre tropische bestemmingen of veilig lezen aan de kant van het zwembad. Voor minder dan je denkt koop je op Amazon al een handig passende e-reader!

Kindle lezen op je Android smartphone of tablet

Grote fan van Android? Ook hier lees je in alle gemak een ebook op! Dankzij de Kindle-App voor Android heb je eenzelfde gebruiksgemak en toch de vrijheid van jouw Android-toestel. Of je nu koos voor een smartphone of Android tablet, jouw Kindle ebook reist vanaf nu met je mee. Gratis snel de app downloaden van Google Play & daarna lezen we Kindle-boeken!

Google play voor apps om Kindle ebooks te lezen

samsung-galaxy-note-8-ebook

 

Meer vragen over ebooks lezen?