De grootste krachtbron… ben je zelf

Boeken over zelfontplooiing en spiritualiteit gaan het laatste decennium in alle boekhandels ter wereld als zoete broodjes over de toonbank. Seminars voor yoga, mindfulness en meditatie zijn overal ter wereld in een mum van tijd volgeboekt. Dit alles om een grote nood te lenigen: dolgedraaide mensen afhelpen van een onbestemd gevoel van spanning en ontevredenheid dat als een donderwolk boven onze prestatiegerichte consumptiemaatschappij hangt.

In dit e-book bied ik jou een heldere handleiding om stress en negativiteit definitief uit je leven te bannen. Maar weten hoe het moet, is niet genoeg. Actie is immers de sleutel tot succes! Je zult de principes dan ook moeten toepassen om werkelijke verandering in je leven teweeg te brengen.
Ik geef je alvast de volgende waarheid mee die als een rode draad doorheen dit boek loopt: als je blijft denken wat je altijd al dacht, zal je blijven doen wat je altijd al deed en zal je blijven krijgen wat je altijd al kreeg.

De grootste krachtbron… ben je zelf is een Nederlandstalig e-boek, 60p., aangeboden in geoptimaliseerd Kindle-ebook-formaat. 

Auteur: Ludo Dehandschutter
Genre : Non-Fictie, Geest & Lichaam
Aanbevolen verkoopprijs: 9,99-

Koop ebook op Amazon