De wijn van Clemens

Vóór zijn dood in 1924, vertrouwt Giacomo Puccini het einde van zijn laatste opera, Turandot, toe aan zijn vriend, kardinaal Clemens Micara, niet wetend dat zijn geliefde noten jaren lang verborgen zullen blijven in een cello.
Bijna een eeuw later zal de tragische liefde van de ijzige prinses Turandot opnieuw het licht zien in een draaikolk van oude grieven, in een rustig stadje in de nabijheid van Rome.

Het is juni in Frascati. In het restaurant van Mario wordt koortsachtig gewerkt aan de voorbereidingen voor de opening van het testament van Donna Rufina, een excentrieke nobildonna met een passie voor muziek en voor Mario’s kookkunst. Haar dood heeft het leven van de notaris en uitvoerder van het testament, Augusto Landi, sterk in beroering gebracht.

Op zoek naar de erfgenamen belandt Augusto Landi in België, waar hij kennismaakt met Pierre Decock, chef-kok en eigenaar van het restaurantje Basilicum, en met zijn vriend John, een sympathieke reisagent. Landi’s passie voor lekker eten en de culinaire kunsten van Pierre vinden elkaar. Ze vormen een stevig tegenwicht tegen de groeiende intriges rond de erfenis van Donna Rufina.Pierre en John worden, willens nillens, betrokken in een riskant spelletje….

De wijn van Clemens is een Nederlandstalig e-boek, 206p., aangeboden in geoptimaliseerd Kindle-ebook-formaat. 

Auteur: D.J. Bruggeman
Genre : Thriller
Aanbevolen verkoopprijs: 6,99-


Koop ebook op Amazon

Een gedachte over “De wijn van Clemens

Reacties zijn gesloten.