Het Shakespeare Contingent

“Een heuse pageturner!”

Wanneer Queen Elisabeth II plots komt te overlijden, belandt het Verenigd Koninkrijk in een nooit eerder geziene crisis.

Vanuit het graf start de oude koningin echter dé ultieme noodmaatregel, een goed bewaard geheim dat meer dan 400 jaar verborgen bleef. Ongewild komt groundskeeper Benjamin Pearson in dit hedendaagse mysterieuze avontuur terecht, waar niets is wat het lijkt. En wat heeft Shakespeare er mee te maken?

 

Kan Benjamin het land redden? Krijgt hij hulp uit onverwachte hoek? Of toch net niet? En wat is de rol van de eigenzinnige maar razend knappe studente Maeve Delancours? Ontdek zelf de onthutsende waarheid in het spannende boek “Het Shakespeare Contingent” waar feiten en fictie tot één geheel verweven zijn.

Het Shakespeare Contingent is een Nederlandstalig spannend boek van 216 pagina’s, aangeboden als prachtig gedrukte paperback of Kindle-ebook. 

ISBN 9789082716207
Auteur: Steven Bogaerts & Sam Laevers
Genre: Spannend Boek
Aanbevolen verkoopprijs boek: 18,95 16,68 EUR
Aanbevolen verkoopprijs ebook: 8,95 EUR

Koop boek via Bol.com 

bol-com-logo

Koop ebook op Amazon

amazon-kindle-logo


Ook verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel.

 

Over de auteurs

  • Steven Bogaerts schreef reeds 11 misdaadromans.
  • Sam Laevers is een jongeman van 15 jaar barstensvol ideeën.

Samen schreven ze dit spannende boek met een klein historisch kantje, dat de wereld van vandaag, zoals jij die nu kent, op zijn kop zet. Want: is dit wel fictie?


Boekhandel of Bibliotheek?

Een vraag rond onze uitgaves op papier en bulk aankoopopties als bedrijf? (Boekhandel, bibliotheek, distributeur,…) Aarzel niet ons te contacteren voor meer concrete informatie en boekhandelvoorwaarden.

Contacteer BoekBoek (B2B)