Contacteer ons

Wie zijn wij?

BoekBoek is een uitgeversproject van Thingy bvba, samen bedacht met Lauwers Games bvba in 2012.

vulpen-v

 • BoekBoek geeft e-boeken uit volgens deze principes, ideaal voor de auteur:
  • Laagdrempelig: snel, eenvoudig, goedkoop, kwalitatief en niet technisch.
  • Volledig Nederlandstalige werkomgeving.
  • Jij bepaalt zelf de verkoopsprijs van je boek.
  • De hoogst mogelijke vergoedingsuitkering voor jou, met advies van een auteur voor een auteur!
 • Daarnaast geeft BoekBoek ook romans en leuke boeken uit op papier, met een unieke twist én in een transparante dialoog met de auteur of naar B2B-klanten.
 • BoekBoek is trots te mogen samenwerken met Standaard Boekhandel, Carrefour, FNAC, Bol.com, Amazon, én heel veel zelfstandige boekhandels en nog meer bibliotheken. Samen maken we het boekenlandschap weer wat interessanter.

Ik zit met een vraag…

Een vraag? Dan is er maar één antwoord: geen formulier of ander anoniem gedoe, maar mail ons gerust. Stel ons jouw vraag, leg ons jouw probleem voor. Vragen staat vrij, zonder enige verplichting. BoekBoek is een uitgeverij van auteurs voor auteurs, dus waarom niet eens jouw vraag op tafel leggen? Kruip dus in je virtuele pen en contacteer BoekBoek!

Contacteer BoekBoek vrijblijvend

Jouw manuscript doorsturen?

Vaak wil je een persoonlijke benadering, op maat voor jouw specifieke manuscript. Daartoe kan je in alle vertrouwen jouw manuscript doorsturen. We houden het niet bij, maar het helpt ons een betere inschatting van jouw project te hebben & beter advies te geven. Enkele handige stappen:

 1. Stuur ons alvast een mail met meer uitleg. Dit kan je doen via de contactknop hierboven.
 2. Stuur ons jouw manuscript.
  • Is het gewoon een tekstverwerkersbestand (Word, Pages, Wordperfect, Open Office,…), dan kan je het aan de mail toevoegen (zie 1).
  • Is het iets specialers en groter? Stuur je het best, naar hetzelfde e-mailadres, via WeTransfer. WeTransfer is een gratis dienst waarmee je bestanden tot 2 GB kan doorsturen. Surf hiervoor naar www.wetransfer.com. Het voordeel is dat jouw mail zo niet ergens verloren raakt door een te groot bestand in bijlage wat sommige providers weigeren. Je kan ook direct zien of we het goed ontvangen hebben.
 3. Je zal van BoekBoek, in alle transparatie, discretie en vertrouwen, feedback ontvangen, zonder enige verplichting.

default-custom

Boekhandel? Bibliotheek? Leveringen (B2B)?

Een vraag rond onze uitgaves op papier en bulk aankoopopties als bedrijf? (Boekhandel, bibliotheek, distributeur,…) Aarzel niet ons te contacteren voor meer concrete informatie.

Contacteer BoekBoek (B2B)