meisje nummer 8

meisje nummer 8

“DURF DROMEN TE DROMEN DIE NOG OVEREIND BLIJVEN STAAN.”

De dromerige Helena, de manzieke Anna en de intens naar liefde hunkerende Sofia leiden op een afgelegen Limburgse hoeve verweven levens.

Wanneer Sofia op zoek gaat naar haar angstvallig verborgen gehouden verleden, ontdekt ze dat de muren van hun hoeve vreselijke geheimen, bedrog en verderf verbergen.

Zelf wordt ze snel stapelverliefd op een geheimzinnige Duitser met Joodse roots, die ongekende passie in haar losweekt. Ze belandt in een sprookje, maar tegelijk komt een duister verleden met een alom vernietigende kracht naar boven.

Drie mannen zijn allesbepalend in dit verhaal: Ralf, Heinrich en Humphrey. Dreigt ze ten onder te gaan of haalt de immense kracht van de liefde toch de bovenhand?

Ontdek het in ‘meisje nummer 8’, een roman gebaseerd op waargebeurde feiten, die zich afspeelt in Sint-Truiden, Leuven en Oostende en die een ode is aan alle vrouwen die moedig een eenzame strijd voeren.

“Meisje nummer 8” is een Nederlandstalig boek en e-boek, 320p., aangeboden als hardcover boek (en in geoptimaliseerd Kindle-ebook-formaat).  

Auteur: Willy & Steven Bogaerts
Genre : (Psychologische) Thriller
Aanbevolen verkoopprijs hardcover: 21,99 EUR
Aanbevolen verkoopprijs e-boek: 9,99 EUR

(BoekBoek, ISBN 9789082716214, hardcover, 320p.)

Koop boek (Standaard Boekhandel)

Koop boek (Amazon)

Koop boek via Bol.com 


(hebban.nl)

 

(BoekBoek, ebook in Kindle-formaat, 320p.)

Koop ebook op Amazon